O meni

FitInŠik
FitinŠik

Moje ime je Peter. Sem športni navdušenec in uživam v tem, da dobro jem, sem fit, zdrav, imam ogromno energije, tako da lahko uživam življenje.
Zavedanje, da zdravo in funkcionalno telo ni samoumevno mi je prišlo “naproti” že v mojih najstniških letih, ko sem se spopadel z zahrbtnim virusom. Glede na okoliščine, sem jo dobro odnesel in postopoma spoznal, da to, da sem ozdravel in ostal zdrav vse do danes ni zgolj zasluga sreče, doktorjev in zdravil, ampak predvsem tega, kako sam dobro skrbim za svoje telo. Nekje sem prebral citat, ki se mi zdi zelo resničen in pravi: “če boš za svoje telo skrbel dobro, bo telo tudi delovalo dobro, če boš za telo skrbel slabo, bo tudi delovalo slabo”.
Naslednje vprašanje pa je, kako sploh skrbeti za svoje telo, da bo delovalo, tako kot bi moralo, torej, brez raznoraznih bolečin (ne govorim o poškodbah), slabosti, pomanjkanju energije, izgorelosti, prebavnih težav, težav s kožo, prebavo, krvnim tlakom, holesterolom, trigliceridi, telesno težo, alergijami…
No, odgovor je enostaven, vendar je praksa vseeno precej kompleksna, zato bom odgovore na to vprašanje, skušal razgrniti v različnih člankih, ki bodo dodani v več kategorij na blogu postani Fit&Šik.
Želim ti prijetno branje in z veseljem bom odgovoril na tvoja vprašanja, vesel pa bom tudi komentarjev.

Edino pošteno je, da deliš...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin